Arbeidsrecht

"Ben ik altijd verplicht een ontslagvergoeding te betalen?"

Een juridisch conflict tussen een werkgever en werknemer hangt vaak samen met ziekte, ontslag of arbeidsvoorwaarden. Wat mag er wel en wat mag er niet volgens het arbeidsrecht?

Stel je vragen aan KZO|O13 Advocaten, de arbeidsrechtspecialist in Tilburg. Met vijf arbeidsrechtadvocaten ben je verzekerd van bijzondere expertise op dit gebied. En komt het onverhoopt tot een rechtszaak? Dan sta je sterker met onze ervaren specialisten.

In welke situaties heb je te maken met het arbeidsrecht?

Ontslagrecht

Wanneer mag je iemand ontslaan? Is een vergoeding bij ontslag verplicht? Hoe bouw je een goed personeelsdossier op? Laat een arbeidsrechtadvocaat je de weg wijzen binnen het complexe ontslagrecht.

Een zieke werknemer

Tegenstrijdige uitspraken van (bedrijfs-)artsen, een zieke werknemer die zijn eigen plan trekt of vragen omtrent loonbetaling en ontslag? Advocaat arbeidsrecht Mark Diebels en Eline Klijn vertellen je exact wat je het beste kunt doen.  

OR en Medezeggenschap

Het instemmings- en adviesrecht is vastgelegd bij wet. Hoe pas je het recht toe binnen je organisatie? Vraag advies! Toine Zegers en Mark Diebels kunnen je verder helpen.

HR Scan

Je HR-beleid goed op orde? Doe de gratis HR Scan en check samen met Joost Buur waar jij staat met de Wet Werk en Zekerheid.

Stress en ongemak op de werkvloer 

Seksuele intimidatie, geweld, agressie of pesten op het werk. Hoe pak je het aan? Mark Diebels adviseert over de insteek in jouw specifieke situatie.

Geschillen oplossen zonder tussenkomst van de rechter

Soms wil je een conflict oplossen zonder procedure. Mediation is dan een goed alternatief. Advocaat-mediator Eline Klijn bemiddelt deskundig tussen de twee partijen.

Onze arbeidsrecht advocaten