Maatschappelijke betrokkenheid

KZO|O13 en maatschappelijke betrokkenheid

Een van de kernwaarden van ons advocatenkantoor is betrokkenheid. Dat is niet alleen betrokkenheid bij de cliënt, maar ook bij Tilburg en de Tilburgse samenleving. Wij ondersteunen een aantal initiatieven vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat betekent voor ons dat wij als advocaten in Tilburg voor de maatschappij méér kunnen betekenen dan alleen het doen van zaken.

Donatie aan stichting Dayplay Events

De stichting Dayplay Events wil kinderen stimuleren vooral ook buiten te spelen. Voor hun kantoor en administratie hebben wij aan de stichting computerapparatuur gedoneerd.

Coaching F.A.N. samen met ROC

ROC Tilburg en Brabants Kapitaal bieden een coachproject aan voor MBO-studenten. Professionals zoals bijvoorbeeld een advocaat kunnen nét dat steuntje in de rug geven om jongeren te laten ervaren hoe zij hun ambities op het gebied van scholing, werk en loopbaan kunnen realiseren. F.A.N. staat voor Focus, Ambitie en Netwerk en wij zetten ons - samen met de burgemeester - daar van harte voor in.

Goede doelen

KZO|O13 Advocaten sponsort diverse evenementen die geld inzamelen voor goede doelen. Bij de jaarlijkse autorally van de Tilburgse Kiwanis-vereniging staan kansen van jonge mensen, wensen van ernstige zieke kinderen en de weg voor kinderen van kansarm naar kansrijk centraal, o.m. via de Johan Stekelenburg Stichting. Sinds 2016 maakt KZO|O13 Advocaten deel uit van het Quiet 500 netwerk. Wij zetten ons in hiermee in om juridische expertise aan mensen te verlenen die hier niet vermogend genoeg voor zijn.

Ook via sportieve activiteiten probeert ons kantoor goede doelen te ondersteunen. Zo sponsoren wij de RoParun 2018, de estafetteloop van Parijs tot Rotterdam van meer dan 500km, waarbij teams op sportieve wijze geld ophalen ten behoeve van verschillende goede doelen. In 2018 zijn dat de volgende doelen.

De stichting Gijsje Eigenwijsje zet zich in voor een gratis weekje vakantie voor families met een terminaal ziek kind. Zo kan de familie vaak (triest genoeg) nog één keer onbezorgd van elkaar genieten. Ook hier wordt door KZO|O13 een bijdrage aan geleverd.

Nevenfuncties

Verschillende van onze advocaten stellen hun tijd en expertise beschikbaar, in het bestuur of in commissies van diverse maatschappelijke organisaties.