Welkom bij KZO|O13

Niemand wil eigenlijk te maken hebben met een advocaat. Maar soms ben je blij dat ze er zijn. Als er dan eens een keer een juridisch conflict ontstaat, moet je iemand hebben die naast je staat, het hoofd koel houdt, en strijdt voor jouw belangen. Aangenaam. Dat doen wij. Als advocaten in Tilburg. En om dat te benadrukken, hebben wij O13 aan onze naam toegevoegd.

Mensen in de rechten

Een advocaat is een meester in de rechten. Maar de mens er achter is net zo belangrijk. Daarom zijn de KZO advocaten meer: wij zijn mensen in de rechten. Dat komt terug in de manier waarop we onze zaken doen: professioneel en daadkrachtig, maar ook betrokken. Hard op de inhoud, zacht op de sfeer. Onze ervaring is dat zo'n aanpak het beste werkt.

Maak kennis met onze advocaten.

Voor welke problemen kun je terecht bij ons advocatenkantoor?

KZO|O13 richt zich op vier rechtsgebieden, en die doen we goed.

  • Arbeidsrecht: alles wat met personeel te maken heeft.
  • Familie- en erfrecht: alles rond echtscheidingen en erfenissen.
  • Ondernemingsrecht: alles wat gaat over conflicten tussen bedrijven.
  • Mediation: een geschil oplossen zonder tussenkomst van de rechter.

Het doel is natuurlijk om een probleem zo snel mogelijk op te lossen met de minste kosten. Soms is daarvoor een schikking het beste, andere keren moet je gewoon doorpakken. Als advocaat schatten wij de kansen en de risico's in zodat we een aanpak kunnen bedenken waar jij achter staat.

Denk je dat je vaker met een advocaat te maken gaat krijgen? Kijk dan eens of KZO|Direct een oplossing is. Een abonnement voor alle eerstelijnshulp, met een vaste lage maandprijs.     

Lees meer over onze specialisaties.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Wij willen altijd eerst persoonlijk kennismaken voordat we gaan samenwerken. Daar hoort dus ook bij dat een eerste contact vrijblijvend is. Als je daarna met ons in zee gaat, maken we duidelijke afspraken waar je ons aan kunt houden. Een zaak doen we samen.