Actualiteiten

 • Finaxe vs. Finext 15 februari 2019  

  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Google de bedrijfsnaam van jouw start-up voor je deze inschrijft bij de Kamer van Koophandel. Of, beter nog, neem een goede merkrecht advocaat.. meer »
 • It’s all in the name: verwarringsgevaar dreigt? 29 januari 2019  

  Het oog van onze advocaat Leo van Osch viel op wederom een handelsnaamzaak: deze keer was Steel Solutions niet blij met SSI Steel Solutions. Leo bekijkt of volgens de rechter er.. meer »
 • Leuk toch, kiekjes van je kroost delen op het internet? 18 januari 2019  

  Word je af en toe ook zo gek van ál die filmpjes van de kinderen van kennissen op Facebook? Of de oneindige stroom met foto's op Instagram van dat schattige dochtertje van jouw.. meer »
 • Körmeling: waar draait het eigenlijk om? 27 december 2018  

  Onze advocaat (tevens collegakunstenaar) Leo van Osch schrijft een opinie over hét artistieke discussiepunt binnen de gemeente Tilburg: het draaiende huis.  De gemeente Tilburg.. meer »
 • Annotatie van onze advocaat Mark Diebels! 13 november 2018  

  Onze advocaat Mark Diebels heeft een annotatie geschreven bij het arrest van 17 juli 2018 van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Deze annotatie is gepubliceerd in aflevering 9 van.. meer »
 • Prinsjesdag 2018: gevolgen voor de alimentatie 26 september 2018  

  Met de focus op de (afschaffing van de) dividendbelasting zou bijna vergeten worden dat er ook andere (fiscale) maatregelen zijn gepresenteerd tijdens Prinsjesdag 2018. Onze advocate.. meer »