Actualiteiten

 • Handelsnaam Fysio Roermond versus Fysiotherapie Roermond 10 juli 2018  

  In eerdere artikelen beschreven wij al geschillen tussen twee ondernemingen die nagenoeg dezelfde handelsnaam voeren (Link vs. Linq bijvoorbeeld). Dit is ook het geval in het voorbeeld.. meer »
 • Filmpje ondernemingsrecht deel 3: huurkwesties 15 juni 2018  

  Ondernemingsrecht is een breed begrip. In dit derde deel van vier korte filmpjes behandelt onze advocaat Joost Buur een probleem omtrent het huren van een ondernemingspand. Wat als.. meer »
 • "Not your baby" zorgt voor problemen 4 mei 2018  

  Met ons artikel over het geschil tussen Link en Linq Advocaten illustreerden we al dat merkenrecht een actueel onderwerp is. De rechtbank Overijssel besliste deze week over een nieuw.. meer »
 • Linke soep: deel 2 9 april 2018  

  In juni van vorig jaar viel ons de procedure over advocatenkantoren Link en Linq al op. De vraag was of het nieuw opgerichte Linq Advocaten zijn handelsnaam mocht blijven voeren.. meer »
 • Filmpje ondernemingsrecht deel 2: directie 9 april 2018  

  Ondernemingsrecht is een heel breed begrip. In dit tweede deel van vier korte filmpjes legt onze advocaat Joost Buur aan de hand van een voorbeeld dit begrip uit. In dit deel wordt.. meer »
 • Eigenwijze advocaten 26 maart 2018  

  Onze advocaat Leo van Osch doet aan zelfreflectie en erkent dat advocaten een koppige beroepsgroep zijn. Hij illustreert dit aan de hand van een procedure van een advocaat tegen een.. meer »