mr. C.M.C.J. van der Sprong

Zeg maar Chantal

Stel een gratis vraag aan een advocaat

Chantal van der Sprong

mr. C.M.C.J. (Chantal) van der Sprong (1978), beëdigd in 2004

De mens achter de advocaat.
Het afwikkelen van familierecht en erfrecht zaken vraagt om specialistische kennis. Achter ieder conflict gaat een ander verhaal schuil, met meerdere (tegengestelde) belangen en emoties waar ook rekening mee moet worden gehouden en omgegaan. Zeker bij complexere zaken waarbij bijvoorbeeld ondernemingen betrokken zijn. Niet alleen de juridische kennis, maar ook de ervaring en vaardigenheden zijn nodig voor een zorgvuldige, reële én toekomstbestendige afwikkeling. Het vraagt dus meer van de advocaat én de cliënten. Dit geldt voor zowel advies zaken, als procedures, want in  een aantal gevallen is een procedure niet te voorkomen. Het is juist dan belangrijk trouw te blijven aan het doel, een reëele en zorgvuldige afwikkeling.

Opleiding:
Universiteit Utrecht, Nederlands Recht, Privaatrecht en Economisch publiek- en bedrijfsrecht (2003)
vFAS specialisatie opleiding mediation (2007)
vFAS specialisatie opleiding familierecht (2008)

Werkervaring:
Advocaat/mediator (2004-heden)

Specialisaties:
Familierecht en Erfrecht. 

Voor begeleiding, advies, procedures en second opinion bij onder meer: (echt)scheiding, echtscheidingsmediation, ondernemer en echtscheiding, alimentatie, huwelijkse voorwaarden, verdeling gemeenschappen, boedelscheidingen, ouderschapsplannen, gezag, zorgregelingen en erfrechtzaken.

Nevenfuncties:
Naast haar dagelijkse werkzaamheden geeft Chantal met regelmaat cursussen voor opleidingsinstellingen voor advocaten en geeft ze lezingen en workshops. Daarnaast is zij lid en initiatiefneemster van Ladies' Circle Tilburg.

Hobby's:
Naast haar werk is Chantal druk met het gezinsleven met twee kinderen en is ze in haar vrije tijd dan ook veel te vinden op de sportvelden, waar ze ook deel uitmaakt van diverse commissies en besturen.

Zie ook het LinkedIn profiel van Chantal van der Sprong

Specialisaties

Onze advocaten