Welkom bij KZO|O13

Niemand wil eigenlijk te maken hebben met een advocaat. Maar soms ben je blij dat ze er zijn. Als er dan eens een keer een juridisch conflict ontstaat, moet je iemand hebben die naast je staat, het hoofd koel houdt, en strijdt voor jouw belangen. Aangenaam, dat zijn wij. En om te benadrukken dat onze roots in Tilburg liggen hebben wij 'O13' toegevoegd.

Mensen in de rechten

Een advocaat is een meester in de rechten. Maar de mens er achter is net zo belangrijk. Daarom zijn de KZO advocaten meer: wij zijn mensen in de rechten. Dat komt terug in de manier waarop we onze zaken doen: professioneel en daadkrachtig, maar ook betrokken. Hard op de inhoud, zacht op de sfeer. Onze ervaring is dat zo'n aanpak het beste werkt.

Maak kennis met onze advocaten.

Voor welke problemen?

KZO|O13 richt zich op drie rechtsgebieden, maar die doen we wel goed.

  • Arbeidsrecht: dus alles wat met personeel te maken heeft.
  • Familie- en erfrecht: dus alles rond echtscheidingen en erfenissen.
  • Ondernemingsrecht: dus alles wat gaat over conflicten tussen bedrijven.


Het doel is natuurlijk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen met de minste kosten. Soms is daarvoor een schikking het beste, andere keren moet je gewoon doorpakken. Als advocaat schatten wij de kansen en de risico's in zodat we een aanpak kunnen bedenken waar je achter kunt staan.

Lees meer over onze specialisaties.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Wij willen altijd eerst persoonlijk kennismaken voordat we gaan samenwerken. Daar hoort dus ook bij dat een eerste gesprek vrijblijvend is. Als je daarna met ons in zee gaat, maken we duidelijke afspraken waar je ons aan kunt houden. Een zaak doen we samen.

Er zijn drie situaties voor de kosten:

  • Je hebt een rechtsbijstandsverzekering. Dan ben je vrij om de zaak door ons te laten doen. De rechtsbijstandsverzekeraar vergoedt dan onze kosten. Samen bekijken we de precieze polisvoorwaarden.
  • Je hebt recht op hulp van de overheid. In sommige gevallen betaalt de overheid onze kosten. De eisen hieraan zijn wel streng. Samen bekijken we of je hiervoor in aanmerking komt.
  • Je betaalt ons uurtarief van maximaal 230,- exclusief btw. Onder andere afhankelijk van om hoeveel geld het gaat, spreken we het precieze tarief af.