Nieuws

Actualiteiten

 • Invoering centraal aandelenregister 29 november 2017  

  Al een tijdje staat er een wetsvoorstel klaar over de invoering van een centraal aandelenregister. Wat houdt dit in en wat gaat er precies veranderen voor aandeelhouders? Volgens.. meer »
 • Jouw product gekopieerd: slaafse nabootsing? 27 oktober 2017  

  Als ondernemer wil je natuurlijk een uniek product leveren. Of het nu gaat om het fabriceren van designstoelen of het uitgeven van een boek: er gaat veel tijd en moeite in zitten. Heel.. meer »
 • Vrijdag: Het stappenplan van de scheiding 8 september 2017  

  De afgelopen week hebben wij over het verloop van de scheiding al over de verschillende stappen informatie gegeven. Aangezien het wat veel kan zijn, uploaden wij hieronder een overzicht.. meer »
 

Arbeidsrecht

 

Personen- en familierecht

 • Het nieuwe trouwen anno 2018 12 januari 2018  

  Vorig jaar schreven we er al over: het is niet meer samen zullen we alles delen. Per 1 januari 2018 hebben we afscheid genomen van de gemeenschap van goederen. De wijziging heeft grote.. meer »
 • Nieuwe indexering voor 2018 bekend! 13 november 2017  

  Zoals elk jaar wordt ook in 2018 de alimentatie bijdrage verhoogd. Dit jaar is het indexeringspercentage vastgelegd op 1,5%. Laat je niet verassen en houd hier dus rekening mee... meer »
 • Samenlevingscontract: voorkomen van huwelijkse problemen? 13 oktober 2017  

  Uit recent onderzoek van het CBS bleek dat er steeds minder mensen trouwen. Er worden wel meer geregistreerde partnerschappen en samenlevingscontracten aangegaan. Er valt zeker een.. meer »