Nieuws

Actualiteiten

 • Vrijdag: Het stappenplan van de scheiding 8 september 2017  

  De afgelopen week hebben wij over het verloop van de scheiding al over de verschillende stappen informatie gegeven. Aangezien het wat veel kan zijn, uploaden wij hieronder een overzicht.. meer »
 • Fase 5: mediation 7 september 2017  

  Gisteren hebben we de focus gelegd op de rol van kinderen bij een scheiding. Deze fase 4 is van cruciaal belang om goed te regelen, zodat kinderen niet het slachtoffer worden van.. meer »
 • Fase 4: de kinderen en een scheiding 6 september 2017  

  Gisteren hebben we informatie gegeven over het eerste deel van de derde fase van de scheiding: namelijk de voorbereiding die je zelf kunt doen. Wanneer je kinderen hebt wordt.. meer »
 

Arbeidsrecht

 • Concurrentiebeding in de arbeidsovereenkomst: hoe zit dat? 9 oktober 2017  

  Het begin van jouw nieuwe baan. Eindelijk heb je de functie binnen het bedrijf kunnen bemachtigen waar je al maanden (of jaren) van droomt. Bij het tekenen van het contract merkt.. meer »
 • Aanzegtermijn bij tijdelijke contracten 18 september 2017  

  Tijdelijke contracten kunnen handig zijn als er tijdelijk wat meer werk is. Het kan de flexibiliteit bieden waar een werkgever op dat moment naar op zoek is. Ben je als werkgever.. meer »
 • E-mailprivacy op het werk 14 september 2017  

  Onze advocaat Mark Diebels legt in dit filmpje uit over de privacy van werknemer bij het gebruik van een zakelijk e-mail adres. De vraag die bij de Europese rechter hield in of een.. meer »
 

Personen- en familierecht