Nieuws

Actualiteiten

 • Annotatie van Edwin Aerts 15 februari 2018  

  Onze advocaat Edwin Aerts schreef onlangs een annotatie bij een recente uitspraak van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, gepubliceerd in JIN 2018/1. Je kunt de noot vinden via deze.. meer »
 • Filmpje ondernemingsrecht deel 1: levering 12 februari 2018  

  Ondernemingsrecht is een heel breed begrip. In dit eerste deel van vier korte filmpjes legt onze advocaat Joost Buur aan de hand van een voorbeeld uit wat voor geschillen er onder.. meer »
 • Invoering centraal aandelenregister 29 november 2017  

  Al een tijdje staat er een wetsvoorstel klaar over de invoering van een centraal aandelenregister. Wat houdt dit in en wat gaat er precies veranderen voor aandeelhouders? Volgens.. meer »
 

Arbeidsrecht

 

Personen- en familierecht

 • Het nieuwe trouwen anno 2018 12 januari 2018  

  Vorig jaar schreven we er al over: het is niet meer samen zullen we alles delen. Per 1 januari 2018 hebben we afscheid genomen van de gemeenschap van goederen. De wijziging heeft grote.. meer »
 • Nieuwe indexering voor 2018 bekend! 13 november 2017  

  Zoals elk jaar wordt ook in 2018 de alimentatie bijdrage verhoogd. Dit jaar is het indexeringspercentage vastgelegd op 1,5%. Laat je niet verassen en houd hier dus rekening mee... meer »
 • Samenlevingscontract: voorkomen van huwelijkse problemen? 13 oktober 2017  

  Uit recent onderzoek van het CBS bleek dat er steeds minder mensen trouwen. Er worden wel meer geregistreerde partnerschappen en samenlevingscontracten aangegaan. Er valt zeker een.. meer »