Nieuws

Actualiteiten

 • Lange betalingstermijnen vanaf 1 juli taboe 13 juli 2017  

  Vanaf 1 juli jl. is er een verandering doorgevoerd bij betalingen tussen grote en kleine partijen. Tot nu toe was het zo dat grote partijen bij het inkopen een betalingstermijn van.. meer »
 • Gestolen goed gedijt soms wel degelijk goed 6 juli 2017  

  Het komt voor dat je de beschikking krijgt als advocaat over stukken die je goed kunt gebruiken maar waarvan je  eigenlijk liever niet weet hoe de cliënt er aan is gekomen... meer »
 • Linke soep 22 juni 2017  

  In 2016 openende advocatenkantoor Linq Advocaten haar kantoor in Roermond. Er bestond echter al een advocatenkantoor in Amsterdam/Amersfoort met de naam Link Advocaten. Link Advocaten.. meer »
 

Arbeidsrecht

 • Hogere ontslagvergoedingen? 11 juli 2017  

  De kranten stonden er vol van: kunnen er hogere ontslagvergoedingen worden toegedeeld dan normaal? Onze advocaat Mark Diebels legt aan de hand van de feiten van deze zaak uit wat er.. meer »
 • Opgelet: per 1 juli veranderingen in het minimumloon 27 juni 2017  

  Vanaf 1 juli aanstaande gaan er een aantal belangrijke dingen veranderen omtrent het minimumloon. Ook voor het minimumloon voor jongeren worden er deze datum veranderingen doorgevoerd... meer »
 • Check je contract met de arbodienst! 19 juni 2017  

  De Arbowet verandert per 1 juli 2017. De bedrijfsarts krijgt meer bevoegdheden én er komen taken bij. Voor werkgevers betekent dit dat zij hun bestaande contract met de arbodienst.. meer »
 

Personen- en familierecht