Actualiteiten

 • Invoering centraal aandelenregister 29 november 2017  

  Al een tijdje staat er een wetsvoorstel klaar over de invoering van een centraal aandelenregister. Wat houdt dit in en wat gaat er precies veranderen voor aandeelhouders? Volgens.. meer »
 • Jouw product gekopieerd: slaafse nabootsing? 27 oktober 2017  

  Als ondernemer wil je natuurlijk een uniek product leveren. Of het nu gaat om het fabriceren van designstoelen of het uitgeven van een boek: er gaat veel tijd en moeite in zitten. Heel.. meer »
 • Vrijdag: Het stappenplan van de scheiding 8 september 2017  

  De afgelopen week hebben wij over het verloop van de scheiding al over de verschillende stappen informatie gegeven. Aangezien het wat veel kan zijn, uploaden wij hieronder een overzicht.. meer »
 • Fase 5: mediation 7 september 2017  

  Gisteren hebben we de focus gelegd op de rol van kinderen bij een scheiding. Deze fase 4 is van cruciaal belang om goed te regelen, zodat kinderen niet het slachtoffer worden van.. meer »
 • Fase 4: de kinderen en een scheiding 6 september 2017  

  Gisteren hebben we informatie gegeven over het eerste deel van de derde fase van de scheiding: namelijk de voorbereiding die je zelf kunt doen. Wanneer je kinderen hebt wordt.. meer »
 • Fase 3: de voorbereiding van de scheiding, wat moet je regelen? 5 september 2017  

  Gisteren gaven wij informatie over de tweede fase van de scheiding. De tweede fase ziet toe op hoe de scheiding moet verlopen en wie je daar het beste mee kan helpen. Vandaag gaat.. meer »