Actualiteiten

 • Vrijdag: Het stappenplan van de scheiding 8 september 2017  

  De afgelopen week hebben wij over het verloop van de scheiding al over de verschillende stappen informatie gegeven. Aangezien het wat veel kan zijn, uploaden wij hieronder een overzicht.. meer »
 • Fase 5: mediation 7 september 2017  

  Gisteren hebben we de focus gelegd op de rol van kinderen bij een scheiding. Deze fase 4 is van cruciaal belang om goed te regelen, zodat kinderen niet het slachtoffer worden van.. meer »
 • Fase 4: de kinderen en een scheiding 6 september 2017  

  Gisteren hebben we informatie gegeven over het eerste deel van de derde fase van de scheiding: namelijk de voorbereiding die je zelf kunt doen. Wanneer je kinderen hebt wordt.. meer »
 • Fase 3: de voorbereiding van de scheiding, wat moet je regelen? 5 september 2017  

  Gisteren gaven wij informatie over de tweede fase van de scheiding. De tweede fase ziet toe op hoe de scheiding moet verlopen en wie je daar het beste mee kan helpen. Vandaag gaat.. meer »
 • Fase 2: welke methode is geschikt? 4 september 2017  

  Vrijdag hebben wij informatie gegeven over de eerste stap in een scheiding: de scheidingsmelding . Vandaag geven wij informatie over de tweede fase van de echtscheiding: op welke.. meer »
 • Aandacht voor scheiding en fase 1 1 september 2017  

  Op 8 september is het de Dag van de Scheiding. De vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) heeft deze dag in het leven geroepen om aandacht te vragen voor deskundige.. meer »