Nieuws

Actualiteiten

 • Vrijdag: Het stappenplan van de scheiding 8 september 2017  

  De afgelopen week hebben wij over het verloop van de scheiding al over de verschillende stappen informatie gegeven. Aangezien het wat veel kan zijn, uploaden wij hieronder een overzicht.. meer »
 • Fase 5: mediation 7 september 2017  

  Gisteren hebben we de focus gelegd op de rol van kinderen bij een scheiding. Deze fase 4 is van cruciaal belang om goed te regelen, zodat kinderen niet het slachtoffer worden van.. meer »
 • Fase 4: de kinderen en een scheiding 6 september 2017  

  Gisteren hebben we informatie gegeven over het eerste deel van de derde fase van de scheiding: namelijk de voorbereiding die je zelf kunt doen. Wanneer je kinderen hebt wordt.. meer »
 

Arbeidsrecht

 • Aanzegtermijn bij tijdelijke contracten 18 september 2017  

  Tijdelijke contracten kunnen handig zijn als er tijdelijk wat meer werk is. Het kan de flexibiliteit bieden waar een werkgever op dat moment naar op zoek is. Ben je als werkgever.. meer »
 • E-mailprivacy op het werk 14 september 2017  

  Onze advocaat Mark Diebels legt in dit filmpje uit over de privacy van werknemer bij het gebruik van een zakelijk e-mail adres. De vraag die bij de Europese rechter hield in of een.. meer »
 • Meer WIA instroom afgelopen jaren: hoe komt dat? 28 juli 2017  

  Op 8 juni 2017 heeft het UWV een verslag gepubliceerd met een opvallende titel: ‘ Wat is er aan de hand met de WIA?' In dit verslag verklaart het UWV hoe het kan dat in 2016.. meer »
 

Personen- en familierecht